Om oss

Vi på City Laserklinik har breda och djupgående kunskaper inom det mesta gällande ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar. Vi vill att kunderna ska få bäst service, kvalité och kunna känna sig väl omhändertagna och trygga. Kunderna ska känna full trygghet i företagets produkter och tjänster. Vår klinik är även medlemmar i Sveriges Hudterapeuters riksorganisation (SHR)

Vad innebär detta för dig som kund:
Enligt lag så ska man gå på en godkänd utbildning, om man ska jobba med speciella avancerade ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar så måste man gå på en godkänd utbildning i Sverige som är ansluten till SHR, denna utbildning innebär att man minst ska ha gått 1-2 års studier i en högskola som är godkända av SHR. Efter utbildningen när man är klar och har full kompetens och tagit sin examen, då får man ansöka om ett medlemskap hos SHR.

Du kan känna dig helt trygg med utbildad personal som kan allt och har goda kunskaper gällande huden, dermatologi och kroppens anatomi, kontraindikationer, hygien mm, dvs du vet att du är i trygga händer med välutbildad personal.
När man är klar med sin utbildning är man Auktoriserad Hudterapeut.

Vision
Vi har som vision att leverera bäst behandlingar, tjänster, produkter och även utbildningar. Företagets nyckelord är bäst kvalité, personlig kundservice, trygghet, engagemang och hög hygien.

Kontakta oss för en konsultation så berättar vi mer om vad vi kan göra för att uppnå det bästa resultatet med din behandling.