Cellulitbehandling

FÖR VEM ÄR BEHANDLINGEN LÄMPLIG?

Behandlingen med NBE 1000 lämpar sig för alla, med undantag för vissa kontraindikationer så som graviditet, cancer, epilepsi, pacemaker eller inflammation i behandlingsområdet.

VAD ÄR DET FÖRVÄNTADE RESULTATET?

På kroppen syns häpnadsväckande snabba resultat för både fettreducering och celluliter. Efter endast 5 gånger har celluliter i flera fall halverats och efter 10 gånger har reducering av hela 11,5 cm runt midjan dokumenterats! Strier (bristningar) mjukas upp och tonas ner efter första gången och blir finare och finare för varje gång. Slutresultatet är mjukare struktur i strien och en jämnare färg i huden. Dessutom smalnar strierna av avsevärt och blir mindre kännbara än före genomförda behandlingar.

NÄR SER MAN DET SLUTGILTIGA RESULTATET?

Det slutgiltiga resultatet träder fram efter cirka 10–20 gånger.

HUR LÄNGE FÖRVÄNTAS RESULTATET ATT HÅLLA?

Resultatet kan bestå i flera månader och år. Ju fler behandlingar som genomförs desto längre resultat. Det är alltid bra att genomföra uppföljningsbehandlingar några gånger per år för att underhålla resultatet, det är nämligen inte möjligt att överdosera.

Vad kommer NBE 1000 göra för dig?

 • Förbättrar och ökar blodcirkulationen
 • Dränerar lymfsystemet
 • Reducerar fria radikaler
 • Möjliggör aktiva ingredienser att tränga djupare in i huden
 • Förbättrar cellernas ämnesomsättning
 • Behandlingsområden för kroppen
 • Celluliter
 • Slapp hud på t ex armar, mage, ben, stuss
 • Hudbristningar och ärr
 • Ytliga kärl och blåmärken
 • Lymfdränage
 • Reduktion av fria radikaler
 • Fettreducering

Nedan följer viktig information för dig som ska göra behandlingen:

Vi kan inte utföra behandlingen om du är gravid, har pacemaker, lider av inre blödning, tar blodförtunnande läkemedel, opererats inom 72 timmar, lider av en bakteriell infektion, har allvarliga sjukdomar och/eller allergier.

Om du har metall i kroppen är det viktigt att du informerar oss om det. Behandlingen kan utföras men vågorna får inte gå genom metallen.

Se till att dricka mycket vatten innan behandlingen!

Konsultation

Konsultation för kroppsbehandlingar
250 kr

Nannic NBE 1000

Nannic NBE 1000 Cellulite
60 min
1 200 kr

Nannic NBE 1000 Cellulite
30 min
750 kr

Kavitation

Kavitation är ultraljudsvågor med låg frekvens. Det är helt ofarligt.

Behandlingen är smärtfri, lämnar inga ärr och har ingen läkningstid. Man känner inte mer än en beröring från maskinens handtag och lite värme.

Vad händer i kroppen vid behandling med Kavitation?

Kavitationen/ ultraljudsvågorna bildar små mikroskopiska bubblor som får membranen (skalen) runt fettcellerna att bli instabila så att fettet i cellerna kan läcka ut. Fettet och slagget avlägsnas sen den naturliga vägen, genom lymfan och urinen. Detta sker utan att påverka omgivande struktur. Andra typer av celler ex. hud och blodkärl påverkas endast genom en ökad cirkulation.

Alla typer av fett – utom visceralt fett (det som ligger under muskler och i organ i kroppen) kan behandlas.

Vem passar behandlingen till?

Kavitation passar dig som har områden på kroppen med fettdepåer och celluliter. Metoden ersätter inte träning och en bra kosthållning, utan ska ses som ett komplement till det, för att reducera envisa fettdepåer som inte vill försvinna trots träning.

Hur snart ser jag resultat?

Resultaten varierar från person till person, men det är inte ovanligt att man efter första behandlingen kan göra mätbara resultat och framför allt känner skillnad på t.ex. sina byxor efter ett par behandlingar.En kombination av Radiofrekvens i behandlingen kan med fördel väljas till för att dessutom strama upp huden.

Man kan behandla max. två områden/ tillfälle. (Ex. på två områden; mage, stuss) detta för att kroppen skall hinna ta hand om slaggprodukter som frisätts. Behandlingarna tar cirka 60 minuter.

För vilka passar inte behandling med Kavitation?

Personer med lever eller njurproblem, gravida, högt kolesterol värde, proteser av metall inom behandlings området, högt blodtryck, diabetes, epilepsi, feber, eller pacemaker bör inte behandlas.

Biverkningar?

Öronringningar under behandlingen pga. att ultraljudsvågorna skapar vibrationer i trumhinnan, så att ett visst oljud skapas. (Detta är ofarligt och upphör omedelbart efter behandlingens slut.)

Kavitation
60 min
1 200 kr

Kavitation
30 min
750 kr