Fettfrysning

Frys bort ditt fett permanent!

Idag är det omöjliga nu helt möjligt! Fettfrysning Coolshaping RS1 är en optimal lösning utan kirurgiska ingrepp. Många områden på kroppen är väldigt svåra att träna bort som t.ex. graviditetsmage, kärlekshandtagen och ridbyxlår, dessa är exempel på områden som lämpar sig perfekt med vår ultimata och helt fascinerande utrustning Coolshaping RS1 som är köpt från den största skönhets leverantören i Sverige och som har de bästa utrustningarna för optimala resultat.

Hur det går till:

Tack vare den nya behandlings tekniken kan vi frysa ner fettcellerna utan att skada omkringliggande vävnader som huden, muskler och nervtrådar. Fettcellerna tål helt enkelt inte kyla lika bra som övrig vävnad vilket gör att fettcellerna inträder i stadiet som kallas Apoptos. Fettcellerna dör helt naturligt under de efterföljande veckorna. Aldrig tidigare har vi sett så snabba och synliga resultat efter en Cryolipolysis.

Redan efter första behandlingen ser du en dramatisk skillnad. Det bästa av allt är att du slipper precis alla risker som normalt förknippas med fettreducerande kirurgi.

Hur går en behandling till?

Tillsammans väljer vi ut de områden som ska behandlas under konsultationen. Därefter appliceras ett speciellt membran med kylvätska över området innan munstycket aktiveras. Det utvalda området sugs in i kammaren och kyls ner till -10C under ungefär 1 timme. I början känner du endast det kraftiga suget och en kylande känsla. Efter några minuter så har kylan bedövat området fullständigt och du känner absolut ingenting. Du kan faktiskt i lugn och ro läsa en tidning utan obehag. Efter 1 timme avlägsnas munstycket och området masseras under några minuter. Efter behandlingen kan du fortsätta din dag precis som vanligt.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Det finns flera vetenskapliga studier som bevisat att Cryolipolysis efter endast en behandling kan reducera i genomsnitt 23,8% fett. Det går utmärkt att behandla samma område upp till 3 gånger. Intervallen mellan behandlingarna måste vara ca. 4-8 veckor.

Är resultatet verkligen permanent?

Ja! När fettcellerna i underhuden kyls ner så inträder ett stadium som kallas för Apoptos, vilket innebär naturlig programmerad celldöd. Huden, muskler och nervtrådar klarar av denna kraftiga kyla utan att skadas. Det är endast fettcellerna som helt dör ut!

När bör jag se resultat?

Vissa kan se resultat efter bara några veckor det kan gå fort och man kan redan se en förändring och resultat, däremot kan det även för vissa ta upp till 1-2 månader innan det har kommit i gång detta är viktigt att veta att det kan ta olika tid för olika personer eftersom alla är individuella.

Slutresultatet är alltid inom 90 dagar dvs 3 månader dvs att Apoptosen fortskrider ända upp till 3 månader efter behandlingen.

Det slutgiltiga resultatet syns efter ca. 90 dagar.

 

Vad medför Coolshaping RS1?

  • Resultatet är permanent, vilket tidigare allt krävt kirurgiska ingrepp. Nu slipper du riskfyllda operationer.
  • Det är helt ofarligt! Apoptos är en helt normal process som sker i vår kropp dygnet runt, året om.
  • Det finns flera vetenskapliga studier som gjorts under många år och visar att Cryolipolysis är helt säker och effektiv.
  • Resultaten syns redan efter några veckor.
  • Dessa metoder görs även i läkarkliniker och man räknar på att det skett över 1 miljon Cryolipolysis behandlingar världen över.

Konsultation

Konsultation för kroppsbehandling
250 kr

Fettfrysning

(Fettfrysning/Fatfreezing) Cryolipolysis Bokning inklusive konsultation. 2 handenheter
75 min
4 400 kr

(Fettfrysning/Fatfreezing) Cryolipolysis Bokning inklusive konsultation. 1 handenhet
75 min
2 200 kr