NANNIC NBE 1000

Konsultationer

Konsultation för ansiktsbehandling, inklusive 3D hudanalys
350 kr

Konsultation för kroppsbehandling
250 kr

Ansiktsbehandlingar

NBE 1000 är en revolutionerande behandlingmetod för hudföryngring som är den bästa och starkaste på marknaden.

 • utan nålar eller smärta

Med NBE apparaturen utförs njutningsfulla behandlingar utan kirurgiska ingrepp, laserljus eller andra metoder som kan skada huden. Kombinationen av NBE apparaturen tillsammans med behandlingskrämerna ger enastående effekter.   En specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras ljuvligt in i huden. Med hjälp av ljummen applikator som sänder ut radiofrekventa vågor kan krämerna komma ned på djupet  där de aktiva ingredienserna kan verka. Behandlingarna startar igång kroppens egna naturliga system och ger en ökning av kollagen och elastin. Synliga resultat uppkommer direkt och bestående resultat redan efter några få behandlingar.

SKIN REJUVENATION TREATMENT

UPPLEV SUCCÉMETODEN FÖR HUDFÖRYNGRING

NBE 1000 är en banbrytande metod för resultatinriktad hudvård med omedelbara effekter och ger en långsiktig förbättring av hudens struktur. Den professionella behandlingen utförs av auktoriserade hudterapeuter.

NBE 1000 upplevs som en avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE 1000 är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. Det är inte möjligt att på något sätt överbelasta kroppen med dessa behandlingar. Den är till och med mycket gynnsam för kroppens egna biologiska system.

NANNIC NBE 1000  90 MIN | 1995 KR

Dubbelrengöring, ansiktsvatten, peelingmask, behandlingsserum, NBE 1000, peel off alginatmask, avslutande specialkräm. Endast produkter från Nannic används genom hela behandlingen. I första behandlingen ingår konsultation.

5-kort 6232 kr ( rabatt, 1246 kr / behandling).

För bästa resultat rekommenderas en kur på minst 5 behandlingar med ca 1 veckas mellanrum. För bestående resultat rekommenderas minst 1 underhållsbehandling var 3:e månad. Behandlingarna kan utföras året om, även i samband med sol.

NYHET!

Uppgradera till Excellence Serum som tillval. Tre gånger så effektivt.

HUR GÅR DET TILL?

NBE 1000-behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden. Efter detta masseras cellidentiska behandlingsserum in i huden med hjälp av ett ljummet handverktyg, vilket upplevs som en avslappnande massage. Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Behandlingen avslutas med utvalda hudvårdsprodukter från Nannic särskilt framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen.

VAD HÄNDER I HUDEN?

Tillväxten av nya celler stimuleras, produktionen av kollagen och elastin ökar, fukthalten i huden ökar, hudens absorbtion av aktiva ingredienser ökar, minskar porernas storlek, förbättrar blodcirkulationen, förbättrar strukturen på bindväven, dränerar lymfsystemet, stimulerar fettförbränningen, ger förbättring i muskulaturen, minskar antalet fria radikaler.

BEHANDLINGSOMRÅDEN:

 • Rynkor
 • Linjer
 • Slapp hud
 • Dubbelhaka
 • Tunga ögonlock
 • Mörka ringar och/eller påsar under ögonen
 • Ytliga blodkärl och/eller Rosacea
 • Acne
 • Ärr
 • Pigmentering

Stärker musklerna som styr ansiktsuttryck

Hudföryngring och lyft

Rosacea och Couperose

Porreducering

Slapp hud

Lymfdränage

Fettreducering

Nannic NBE 1000 Ansikte + hals
1 995 kr

Nannic NBE 1000 Ansikte + Dekolletage
3 990 kr

Nannic NBE 1000 Ansikte (Kur)
5 behandlingar ingår
7 500 kr

Hudåtstramningen och behandling av celluliter

FÖR VEM ÄR BEHANDLINGEN LÄMPLIG?

Behandlingen med NBE 1000 lämpar sig för alla, med undantag för vissa kontraindikationer så som graviditet, cancer, epilepsi, pacemaker eller inflammation i behandlingsområdet.

VAD ÄR DET FÖRVÄNTADE RESULTATET?

I ansiktet är det i många fall möjligt att redan efter första gången se en tydlig uppstramning av käklinjen, utslätning av rynkor och fina linjer, en förbättring av hudens struktur och lyster samt ökad fukt. Flertalet kunder upplever också att deras ögon blir mer öppna och att de får en klarare lyster. Vid acne eller rosaceabehandling är det ibland möjligt att även där se en förbättring av problemen redan efter första behandlingen. Efter 3–5 behandlingar syns en större uppstramning av huden. Dubbelhakor reduceras kraftigt och även hängande ögonlock får finare lyft. Acne och rosacea tonas ner avsevärt.

På kroppen syns häpnadsväckande snabba resultat för både fettreducering och celluliter. Efter endast 5 gånger har celluliter i flera fall halverats och efter 10 gånger har reducering av hela 11,5 cm runt midjan dokumenterats! Strier (bristningar) mjukas upp och tonas ner efter första gången och blir finare och finare för varje gång. Slutresultatet är mjukare struktur i strien och en jämnare färg i huden. Dessutom smalnar strierna av avsevärt och blir mindre kännbara än före genomförda behandlingar.

NÄR SER MAN DET SLUTGILTIGA RESULTATET?

Det slutgiltiga resultatet träder fram efter cirka 5–10 gånger i ansiktet och 10–20 gånger på kroppen.

HUR LÄNGE FÖRVÄNTAS RESULTATET ATT HÅLLA?

Resultatet kan bestå i flera månader och år. Ju fler behandlingar som genomförs desto längre resultat. Det är alltid bra att genomföra uppföljningsbehandlingar några gånger per år för att underhålla resultatet, det är nämligen inte möjligt att överdosera.

Vad kommer NBE 1000 göra för dig?

 • Förbättrar och ökar blodcirkulationen
 • Dränerar lymfsystemet
 • Reducerar fria radikaler
 • Möjliggör aktiva ingredienser att tränga djupare in i huden
 • Förbättrar cellernas ämnesomsättning
 • Behandlingsområden för kroppen
 • Celluliter
 • Slapp hud på t ex armar, mage, ben, stuss
 • Hudbristningar och ärr
 • Ytliga kärl och blåmärken
 • Lymfdränage
 • Reduktion av fria radikaler
 • Fettreducering

Nedan följer viktig information för dig som ska göra behandlingen:

Vi kan inte utföra behandlingen om du är gravid, har pacemaker, lider av inre blödning, tar blodförtunnande läkemedel, opererats inom 72 timmar, lider av en bakteriell infektion, har allvarliga sjukdomar och/eller allergier.

Om du har metall i kroppen är det viktigt att du informerar oss om det. Behandlingen kan utföras men vågorna får inte gå genom metallen.

Se till att dricka mycket vatten innan behandlingen!

Nannic NBE 1000 Cellulite
30 min
750 kr

Nannic NBE 1000 Cellulite
60 min
1 200 kr

NBE 1000 hudlyft
30 min
750 kr

NBE 1000 hudlyft
60 min
1 200 kr

Massage och lymfmassage

Ett genombrott i kampen mot spända muskler!

Upp till 40 ggr så effektivt och ljuvligt avslappnande och skönt!

NBE står för Nannic Body Energy och är ett professionellt koncept för effektivare massagebehandlingar. Det är en vetenskapligt utvecklad metod för djupgående muskelbehandlingar. Konceptet består av högteknologisk apparatur och specialanpassade massagekrämer. NBE massage är ett utmärkt verktyg till traditionella behandlingar eftersom kombinationen av apparaturen tillsammans med manuell massage gör att vi kommer djupare ner i vävnaden och lättare kan släppa på spänningar. Muskeln blir varmare, mjukare och mer elastisk. Kroppen blir avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen. Möjligheterna med NBE apparaturen är oändliga, från djupgående muskelbehandlingar till anti-stress och Lymfdränage.

Behandlingsområden:

 • Anti-stress
 • Lymfdränage
 • Muskelbehandling
 • Muskelmassage

Man har också sett fantastiska resultat på svårläkta skador som tex. hälsporre!

Vad gör NBE Massage?

Gå djupare ner i vävnaden, ökar syreupptaget, minskar koldioxiden, ökar pH-värdet, startar kroppens egna läkeprocess, främjar lymfsystemet, förbättrar immunförsvaret, reducerar inflammation, stimulerar kollagenproduktion och hyaluronsyran, minskar mjölksyra och slagg, minskar fria radikaler med 7%

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte få den här behandingen.

NBE massage is short for Nannic Body Energy, a professional tool to give more efficiance massage-treatments. Using radio frequency the musles will release tension and increase elastictiy. Not suitable for people having pacemaker, insulin-pump, hearing aid or any metallic parts inside body.

NBE 1000 Massage
30 min
750 kr

NBE 1000 Massage
60 min
1 095 kr

NBE 1000 Lymfmassage
30 min
750 kr

NBE 1000 Lymfmassage
60 min
1 095 kr