Det finns olika slags celluliter och varje typ behandlas med ett separat program för att uppnå bästa resultat. Kombinationen av infraröd värme och muskelstimulering är en helt unik och mycket effektiv behandlingsmetod på just celluliter. Komplettera med ultraljudsbehandling för att öka effekten ytterligare.

Vad är problemet?

Bindhinneväven, som finns i de djupaste lagren av huden, innehåller kollagenfibrer, elastiska fibrer och fettceller. Syftet med det är att hålla värmen och filtrera avfallsämnen. När det blir för förorenat kan det inte utföra dessa funktioner på ett tillfredställande sätt, vilket dessvärre kan ses på huden – förlorad elasticitet, apelsinhud och en ojämnhet på området som berörs.

Djupgående effektivitet utan egen ansträngning

3 Max CoolShaping ett nytt professionellt system som kombinerar infraröd värme, muskelstimulering och ultraljud för att omforma din figur och förhindra att celluliter utvecklas – precis där din kropp har mest behov av det.

Direkt på dina utsatta områden

Lår, rumpa, mage m.m – Varje problemområde kan få en specifik behandling.

Behandlingen som din kropp behöver

Oavsett om du är man eller kvinna, arbetar 3 Max CoolShaping på djupet med dina specifika problem:

• Anti-cellulit behandling. 3 Max CoolShaping bryter ner celluliter och ökar cirkulationen i området så att din hud återfår sin elasticitet.

• Uppstramande behandling. 3 Max CoolShaping stimulerar din muskelväv för att förhindra slapphet.

KAVITATION

Kavitation är ultraljudsvågor med låg frekvens. Det är helt ofarligt.

Behandlingen är smärtfri, lämnar inga ärr och har ingen läkningstid. Man känner inte mer än en beröring från maskinens handtag och lite värme.

Vad händer i kroppen vid behandling med Kavitation?

Kavitationen/ ultraljudsvågorna bildar små mikroskopiska bubblor som får membranen (skalen) runt fettcellerna att bli instabila så att fettet i cellerna kan läcka ut. Fettet och slagget avlägsnas sen den naturliga vägen, genom lymfan och urinen. Detta sker utan att påverka omgivande struktur. Andra typer av celler ex. hud och blodkärl påverkas endast genom en ökad cirkulation.

Alla typer av fett – utom visceralt fett (det som ligger under muskler och i organ i kroppen) kan behandlas.

Vem passar behandlingen till?

Kavitation passar dig som har områden på kroppen med fettdepåer och celluliter. Metoden ersätter inte träning och en bra kosthållning, utan ska ses som ett komplement till det, för att reducera envisa fettdepåer som inte vill försvinna trots träning.

Hur snart ser jag resultat?

Resultaten varierar från person till person, men det är inte ovanligt att man efter första behandlingen kan göra mätbara resultat och framför allt känner skillnad på t.ex. sina byxor efter ett par behandlingar.En kombination av Radiofrekvens i behandlingen kan med fördel väljas till för att dessutom strama upp huden.

Man kan behandla max. två områden/ tillfälle. (Ex. på två områden; mage, stuss) detta för att kroppen skall hinna ta hand om slaggprodukter som frisätts. Behandlingarna tar cirka 60 minuter.

För vilka passar inte behandling med Kavitation?

Personer med lever eller njurproblem, gravida, högt kolesterol värde, proteser av metall inom behandlings området, högt blodtryck, diabetes, epilepsi, feber, eller pacemaker bör inte behandlas.

Biverkningar?

Öronringningar under behandlingen pga. att ultraljudsvågorna skapar vibrationer i trumhinnan, så att ett visst oljud skapas. (Detta är ofarligt och upphör omedelbart efter behandlingens slut.)