kemisk peelingKEMISK PEELING/ 

Dag efter dag exponeras vi för UV strålar, stress, rökning och hormonförändringar. Dessa faktorer påverkar vår hud och kan ge små ytliga skavanker som pigment, försämrad hudtextur och stora porer.Kemisk peeling förbättrar avsevärt hudens utseende genom att eliminera det yttersta hudlagret på ett kontrollerat sätt samt accelerera cellförnyelsen.

På City Laserklinik Stockholm AB arbetar vi med olika sorters kemisk peeling, bland annat PHA och AHA. Kontakta oss för mer information så tar vi tillsammans fram den bästa behandlingen just för dig och din hudtyp.

Akne, Vuxenakne, Pigmenteringar, Torr hy, Problemhy.

Vi har behandlingar för alla hudtillstånd.

Vi har specialiserat oss på Kemisk peeling som ger resultat, Fillers, Anti age, Aknebehandlingar och traditionella Ansiktsbehandlingar.

Vi på City Laserklinik Stockholm AB behandlar våra kunder och patienter ur ett helhetsperspektiv.

Våra specialutbildade hudterapeuter samarbetar med Läkare för att ge dig bästa tänkbara behandlingarna. Med rätt hudvårds program hemma, kan Du uppnå förbättrade resultat efter en behandling.

City Laserklinik har valt att arbeta med Avancerade hudvårdsmärken, som ger ett snabbt resultat. Denna hudvårdsserie är noggrant utvald för att kunna ta fram och utforma ett hudvårdsprogram som passar just dig och din hudtyp.

 

Kemisk peeling – Medicinsk hudvård ligger i gränslandet mellan hudvård och plastikkirurgi och har de senaste åren vuxit explosionsartat. Vi kan i dag komma långt till en välmående yttre genom att bara använda effektiva hudvårdsprodukter med rätt ingredienser. Att hitta ett hudvårdsmärke som verkligen ger resultat och håller vad det lovar kan vara en tuff uppgift.

Våra produkter är i världsklass, framtagna av en forskningsgrupp bestående av internationellt erkända experter (läkare, apotekare, biologer och kosmetologer). Våra estetiska medicinska produkter säljs för tillfället i över 60 länder i världen.

inom medicinsk hudvård – Kemisk peeling i Stockholm.

Hos oss kan du även få traditionella ansiktsbehandlingar, specialbehandlingar för allt ifrån acne till anti age behandlingar.

Vi ber er att komma ca 10-15 min innan er bokade tid så att ni kan varva ner , anmäla er, eventuellt besöka toalett innan behandlingen. Om ni kommer försent så kommer vi att korta ner er behandlingstid till återstående tid, eventuellt vid vissa behandlingar kan vi ej ta emot er alls pga. att behandlingen tar en viss tid, då får du tyvärr betala för ditt besök till fullo.

OBS! Vid köp av kur bör behandlingsintervallen vara som mest var tredje vecka för att betraktas som kur. Det är även viktigt att du kompletterar din hudvård med solskydd.

Boka din behandling så bestämmer vi på plats vilken behandling som passar dig bäst. är du osäker och vill komma på en konsultation så kontakta oss på citylaserklinik@gmail.com

Vi väljer behandling efter noggrann hudanalys, det kan vara svårt att säga exakt vilken syra vi ska använda innan vi sett din hud.

Män bör ej raka sig med hyvel samma dag som behandlingen.